Kodison is nu Atabix

Vanaf nu gaat Kodision verder als Atabix. Je kennispartner en leverancier voor de digitalisering van de overheid. Onze producten en 25 jaar aan kennis en ervaring nemen we gewoon mee. En er komen een hoop mooie dingen bij.

alt

Waarom deze verandering?

In december vorig jaar heeft Kodision zich aangesloten bij Atabix. Wij hebben onze krachten gebundeld en gaan verder onder één naam: Atabix. Samen bieden wij brede expertise, een hoge ontwikkelsnelheid en kwaliteit voor overheden.

  • 150+ medewerkers in Nederland150+ medewerkers in Nederland
  • 25+ jaar ervaring25+ jaar ervaring op de overheidsmarkt
  • Consultancy, ontwikkeling en ontwerpConsultancy, ontwikkeling en ontwerp onder één dak

Ben je klant bij Kodision?

Onze producten en diensten zoals je ze kent, zullen meeverhuizen naar Atabix. Dit betekent dat we onze (on-premise) TriplEforms Digitale Formulieren, KIM Zaaksysteem en MijnOmgeving Klantportaal blijven onderhouden voor huidige klanten. Ook kun je dezelfde expertise verwachten op het gebied van WCAG, Wmebv, Common Ground en de Omgevingswet.

Wat is er dan anders?

Sinds de samenwerking met Atabix kunnen we met trots ook SaaS software en kennis introduceren voor zaakgericht werken. Onder onze totaaloplossing Atabix Zaakgericht Werken vallen de totaaloplossingen: Atabix Zaaksysteem, Atabix Digitale Formulieren en Atabix MijnPortaal. Wil je meer weten over onze SaaS-oplossingen en wat deze kunnen betekenen voor organisatie? Vraag het aan jouw contactpersoon of neem direct contact met ons op!

Ko verhuist naar Atabix

Volg ons online

Ook onze social media verhuizen mee naar de Atabix naam. Wil jij op de hoogte blijven van onze veranderingen en ontwikkelingen en de nieuwste trends op het gebied van de digitale overheid? Volg ons dan via onze socials!

  • linkedin icoon
  • facebook icoon
  • instagram icoon

We gaan graag het gesprek met je aan!

Heb je vragen of ben je benieuwd naar één van onze SaaS totaaloplossingen?