Wij zijn Atabix

Atabix levert high-touch SaaS-oplossingen voor de overheidsmarkt. Als kennispartner en leverancier van SaaS-oplossingen begrijpen wij de veranderende overheidsmarkt als geen ander. Kies je voor ons, dan kies je voor 25 jaar aan ervaring en vakmanschap.

Een greep uit onze klanten:
graphic

Wij maken eenvoudige oplossingen
voor complexe digitale vraagstukken

Wij optimaliseren kritieke organisatie- en werkprocessen. Dit doen wij door het inzetten van onze experts en door het creëren van gebruiksvriendelijke en schaalbare software. Hierbij stellen we open communicatie, een leergierige houding en goede samenwerking centraal.

Zo maken wij de digitale wereld toegankelijk voor iedereen en dragen daarmee bij aan een betere maatschappij.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden helpen ons elke dag weer in ons werk. Van keuzes binnen de projecten en onze interne processen tot de omgang met collega’s en klanten.

  • SamenWij geloven dat we vooruitgang niet alleen kunnen boeken; dat doen we samen. We zijn gedreven en toegewijd. We helpen elkaar met het vinden van de beste oplossing voor de digitale puzzel. We staan open voor vragen en eerlijke feedback. We luisteren naar elkaar. We nemen verantwoordelijkheid en maken plezier. We werken actief samen met elkaar en met onze klanten. Zo bouwen wij sterke relaties, wat leidt tot uitzonderlijk resultaat.
  • DuidelijkEen complex vraagstuk maken wij eerst duidelijk. We willen dat alles helder is: voor ons, de klant en de eindgebruiker. Pas daarna zorgen wij met inzichtelijke processen voor de meest duurzame digitale oplossing. Tijdens deze processen staan we open voor nieuwe ideeën en communiceren we op een heldere manier. Dat is wel zo duidelijk.
  • VooruitgangWij geloven in technologie om te transformeren. Door toekomstbestendig en zorgvuldig te ontwikkelen zijn wij medeverantwoordelijk voor de snel veranderende digitale wereld. Wij willen en moeten onszelf voortdurend blijven ontwikkelen, zowel individueel als samen in een team. We zetten talent om in expertise en zorgen ervoor dat onze experts ook expert blijven. Onze kennis delen we graag, met elkaar én met onze klanten en partners. Want kennis is één van de weinige dingen die zich vermenigvuldigt als je het deelt.
  • VakkundigWij staan voor digitaal vakmanschap. Onze software is doordacht, zorgvuldig opgebouwd en toekomstbestendig. Echt vakmanschap ligt in het vinden van een optimale balans tussen de belangen van de organisatie, de gebruiker en de technologie. We stellen proactief gerichte vragen aan de klant, om de beste implementatie en inrichting te garanderen. We begrijpen dat we niet alles weten, dus willen we alles leren. Met onze oplossingsgerichte mentaliteit en voortdurend groeiende kennis stellen wij ons in staat om verder te denken en te streven naar de beste kwaliteit.
ons team

Wij zijn altijd op zoek naar
getalenteerde collega's

Wil jij werken bij een snelgroeiende, jonge organisatie die helpt de overheid beter voor haar burgers te zorgen? Dan staat er bij ons een job voor jou te wachten.

Ons verhaal

Het startpunt van Atabix is in januari 2009, in het centrum van Amsterdam. De oprichters maakten destijds websites en ontwikkelden applicaties voor bedrijfsprocessen voor startende ondernemers en studentenverenigingen. Gedreven door het leveren van eenvoudige softwareoplossingen die direct waarde toevoegen, groeide het aantal applicaties, medewerkers én klanten snel. Het werd tijd voor een professionaliseringsslag en werd er besloten ons specialisme in development uit te breiden met consultancy en design door andere organisaties op te nemen binnen Atabix.

Het bedrijf dat zij destijds startten, bestaat ondertussen uit meer dan 150 medewerkers. Zij hebben één gedeelde ambitie; software maken die eenvoudige oplossingen biedt voor complexe digitale vraagstukken.

Klaar om ons te ontmoeten?

Wij gaan graag het gesprek met je aan! Of het nou gaat over onze visie op zaakgericht werken of over een demo van één van onze producten.

Benieuwd naar onze oplossing voor zaakgericht werken?

Bekijk dan de volgende producten van binnen Atabix Zaakgericht Werken

Atabix Zaaksysteem icoon

Atabix Zaaksysteem

Snel, veilig en digitaal alle processen afhandelen, van aanvraag tot en met archivering. Processen die je zelf bedenkt, bouwt en beheert zonder enige technische kennis. Je hebt dus zelf de regie.

Bekijk Zaaksysteem
Atabix Digitale Formulieren icoon

Atabix Digitale Formulieren

Richt zelf eenvoudig webformulieren in. Volledig WCAG-Proof, in je eigen huisstijl.

Bekijk Digitale Formulieren
Atabix MijnPortaal icoon

Atabix MijnPortaal

Razendsnelle communicatie tussen overheden en burgers of bedrijven in een veilige en afgesloten omgeving.

Bekijk MijnPortaal